Sunday, 13 March 2011

huRm ....

aiShh ... aquh riNduuu ooo sma ibu ku .. ap la agknya kabar ibU kat raWaNg na ,,, hahaha .. padahal bwu shari aku kat aLor staR nhe seteLah bLik dRpaDa bCuti sLama smiNggu ... beStt wOoo cutii ... bearpun jaLan2 gtu2 jaK p besT dpat luaNgkn maSa ngan iBu terSayaNg ,, beaRpun sLaLu bgaDuh ngan aDik,,, hahah ,, kaTa iBu "kaKak daN aDik ni xbLh bjumpa lanSung ..  kaLaw bjumpa aSyik nak gaDuh ,.,, p kLu sDah soRang kat aloR staR satu kat RaWang ... mLala tanya bila baLik ,, hahhaa : ibu puN x paHm " tapi e2 la lumrah kehidpan kan ,,, hahaha :P bila dkat d mata nak gaDuh jak ,,, tp law dha bjauhan oppo koz La [oRg puteh kata] ... RIINDUUUUUUU ooooo ,, hahahahah :D duh ,, mRaPu .. ibU kaKak miss ibu ,,, gtuh jugak ngan aDik aKak yaNg PENJAHAT ! hahahaha ,, dy jahat p baik jga ,, hahaha :...

nie la ibu tersayangss ... heheh ...   

nie la adik yang sungguh x sporting .. hahaha

No comments:

Post a Comment